Bel mij op: 06 143 089 10 of mail naar info@domeinbouw-hometeam.nl hometeam.nl

Projecten

Projecten van Domeinbouw

Als u uw woning gaat bouwen, verbouwen, renoveren of onderhouden, wilt u uiteraard dat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet. Huurt u Domeinbouw in voor nieuwbouw, verbouwing, renovatie of onderhoud van uw woning, dan weet u zeker dat u helemaal tevreden bent over het uiteindelijke eindresultaat. Op deze pagina leest u wat de vakman van Domeinbouw voor u kan betekenen.

Klik hier voor enkele projecten.

Bekijk projecten
 

Aanbouw, verbouw en nieuwbouw

Keukens

Douwe Meinen kan uw volledige keuken plaatsen, repareren, renoveren of onderhouden. Hij is gespecialiseerd in het plaatsen, repareren, renoveren en onderhouden van keukenkasten en verzorgt ook uw vloer- en wandtegels, het plaatsen van uw inbouw apparatuur en het installeren van de kranen.

Badkamers

Is uw badkamer aan vervanging of onderhoud toe of wilt u uw douche of bad laten herstellen? Dan kunt u contact opnemen met deze bouwexpert voor alles wat te maken heeft met vloer- en wandtegels, het sanitair in uw badkamer, de verlichting en vloerverwarming. U geeft uw wensen en verwachtingen door aan Domeinbouw. Zij gaan aan de slag om uw project tot een goed einde te brengen.

Dakramen, kozijnen, deuren, trappen en andere werkzaamheden

Deze expert helpt u met het vervangen, repareren en onderhouden van dakramen, dakkapellen, kozijnen, deuren, ramen en trappen. Of u nu een nieuwe of oudere woning heeft of een bedrijfsgebouw: Domeinbouw gaat geen uitdaging uit de weg. Ook als u een monumentaal pand in uw bezit heeft en dit pand graag wil laten renoveren, kunt u deze ervaren bouwexpert bellen.

Domeinbouw levert alle materialen die nodig zijn voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Door zijn jarenlange ervaring in het vak weet hij niet alleen welke materialen er nodig zijn voor een bepaalde klus, maar ook waar hij deze kan verkrijgen voor een aantrekkelijke prijs en welke materialen nu eigenlijk het beste zijn voor uw wensen en eisen. U hoeft zelf nergens over na te denken, want deze specialist regelt alles voor u.

Contact