Bel mij op: 06 143 089 10 of mail naar info@domeinbouw-hometeam.nl hometeam.nl

Over mij

"De franchisenemer van HomeTeam is een zelfstandige ondernemer die zich via de franchiseformule aan HomeTeam heeft verbonden. Uitstekend vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service zijn belangrijke waarden voor de franchisenemer."

Over mij

Als specialist in nieuwbouw, verbouw, reparaties of onderhoud aan uw woning zet Domeinbouw alles in het werk uw project volledig en naar wens op te leveren. Domeinbouw is als bouwspecialist al vele jaren actief en heeft alle ervaring om het beste bouwresultaat op te leveren. Douwe Meinen is na 26 jaar in de bouw gewerkt te hebben, al weer een aantal jaren geleden met zijn onderneming Domeinbouw gestart. Hij helpt u als zelfstandige graag om uw bouwproject succesvol te starten en af te ronden. Huur deze specialist in en u profiteert van zijn kennis, vaardigheden en jarenlange ervaring.

De werkzaamheden en werkwijze van Domeinbouw, tevens handelend onder de naam HomeTeam

Domeinbouw helpt u met het bouwen, verbouwen, repareren en onderhouden van uw woning. Het kan gaan om werkzaamheden in de keuken of in de badkamer, werkzaamheden met hout zoals de trap, ramen, deuren of kozijnen en ook dakramen en dakkapellen. Domeinbouw staat voor een duidelijke uitleg, transparante en duidelijke communicatie, degelijk werk en uiteraard kwaliteit in materialen en uitgevoerde werkzaamheden. Door de veelzijdigheid van deze bouwexpert en zijn inzicht door jarenlange ervaring, is Domeinbouw uw accurate bouwspecialist.

U geeft aan wat u van Domeinbouw verwacht en deze vakman doet er alles aan om uw project geheel volgens uw eisen, wensen en verwachtingen te starten en aan u op te leveren. En omdat u betrokken wordt bij het bouwproces, weet u precies wat er in uw huis gebeurt en waarom.

Het werkgebied van HomeTeam Domeinbouw

Het werkgebied van deze bouwexpert ligt in het noorden van Nederland en is erg groot. Wilt u weten wat Domeinbouw voor u kan betekenen? Neemt u contact met hem op of vraag een offerte aan.

Contact