Bel mij op: 06 143 089 10 of mail naar info@domeinbouw-hometeam.nl hometeam.nl

Diensten

De diensten van Domeinbouw

Douwe Meinen heeft 26 jaar in de bouw gewerkt en met de ervaring die hij in deze jaren heeft opgedaan, is hij enkele jaren geleden als zelfstandige begonnen. In de vele jaren dat de specialist werkzaam is geweest in de bouw, heeft hij een brede kennis op bouwtechnisch gebied opgedaan. Door zijn jarenlange ervaring, brengt hij vrijwel ieder bouwproject in uw woning of bedrijfspand tot een goed einde. Welke verbouwwerkzaamheden of welke bouwprojecten hij precies voor u kan doen, leest u op deze pagina.

Aan-, nieuw-, verbouw en onderhoud

Domeinbouw kunt u inzetten op alle werkzaamheden in en rondom uw domein. Voor al uw onderhoud, voor een aanbouw, uw verbouwing of nieuwbouw.

Keukens en badkamers

Domeinbouw is gespecialiseerd in het plaatsen van keukens en badkamers, en ook in het verbouwen en onderhouden van keukens en badkamers. Of u nu in een nieuwe woning trekt en hier nog een keuken en/of badkamer nodig heeft of uw oude keuken of badkamer wilt renoveren of op wil knappen: deze expert helpt u graag.

Dakkapellen en dakramen

Wilt u meer licht in uw woning of ruimte in een slaapkamer of badkamer creëren? Dan kunt u een dakraam of dakkapel laten plaatsen door Domeinbouw. Voor de juiste plaatsing van een dakraam of dakkapel is veel kennis en ervaring nodig en deze expert weet zeker wat te doen door zijn jarenlange ervaring in het vak.

Kozijnen, ramen en deuren

Wilt u nieuwe kozijnen, ramen of deuren laten plaatsen of wilt u uw huidige kozijnen, ramen of deuren laten vervangen of repareren? Dan kunt u bij deze vakman terecht. Van het plaatsen van kozijnen, ramen en deuren in uw nieuwe of nog te bouwen woning tot het meest eenvoudige onderhoud en kleine reparaties in uw nieuwe of bestaande woning: alles is mogelijk bij Domeinbouw.

Contact